Christelijke Mutualiteit tandverzekering: voorwaarden, prijs en voordelen

Ontdek alles over de tandverzekering van de Christelijke Mutualiteit, een slimme keuze voor iedereen die zijn glimlach serieus neemt. Van de heldere voorwaarden en betaalbare prijzen tot de uitgebreide voordelen, we leiden je door alle belangrijke informatie.

Wat wordt er gedekt door de tandverzekering van de Christelijke Mutualiteit?

Met een tandverzekering van de Christelijke Mutualiteit op zak, stap je zelfverzekerd de tandartspraktijk binnen, goed voorbereid op zowel de standaard controles als de complexe behandelingen.

Het is een onbetaalbaar gevoel van rust, wetende dat je rug gedekt is. Bij CM vind je een verzekering die een breed spectrum aan tandzorg dekt, waardoor je steeds met een zorgeloze glimlach weer op pad gaat.

1. Orthodontie

Als je overweegt om een beugel te nemen, of het nu voor jezelf is of voor je kind, dan is het goed om te weten dat de CM-tandverzekering je hierin ondersteunt.

Met een duidelijke vergoeding die een deel van de kosten dekt, maakt CM het een stuk makkelijker om te besluiten voor die glimlach te gaan die je altijd al wilde hebben.

2. Tandprothesen

Als je een tand of zelfs meerdere tanden verliest, kan dat best even schrikken zijn. Gelukkig hoef je je met de tandverzekering van CM geen zorgen te maken over de financiële kant van de zaak.

Of je nu kiest voor een uitneembare prothese of een vaste oplossing zoals een brug of implantaat, CM biedt een tegemoetkoming die het allemaal een stuk toegankelijker maakt. Zo kun je snel weer met vertrouwen lachen, praten en eten, zonder dat je bankrekening daar al te veel onder lijdt.

3. CM-MediKo Plan

Voor wie echt alles onder één dak wil hebben, is er het CM-MediKo Plan. Dit plan is meer dan alleen een tandverzekering; het dekt een breed scala aan medische kosten, waardoor je voor een groot deel van je gezondheidszorg bij één vertrouwd adres terechtkunt.

Van fysiotherapie tot een bril of contactlenzen, en natuurlijk ook tandzorg, het CM-MediKo Plan biedt een uitgebreide dekking. Dit is ideaal voor wie op zoek is naar gemak en zekerheid, en liever niet te veel verschillende verzekeringen afsluit.

Klaar voor een stralende glimlach?
Ontdek de tandverzekering van CM.

Wat zijn de voorwaarden van een CM tandverzekering?

Wanneer je de keuze wilt maken om bij de Christelijke Mutualiteit een tandverzekering af te sluiten, is het slim om even stil te staan bij de spelregels.

Bij CM is het zo geregeld dat je lid moet zijn en je lidmaatschapsbijdrage netjes voldoet. Dit klinkt als een open deur, maar het zorgt ervoor dat je direct toegang hebt tot het CM tandvoordeel.

Geen kleine lettertjes of ingewikkelde voorwaarden, gewoon lid zijn is genoeg. En dat tandvoordeel? Daar zit geen wachttijd op, dus je profiteert direct.

Hoe aansluiten bij CM tandverzekering?

Zin om zonder zorgen over je tanden door het leven te gaan? Aansluiten bij CM voor een tandverzekering is eigenlijk een fluitje van een cent.

Zorg dat je lid wordt, betaal je bijdrage en je bent binnen. Dat tandvoordeel, dat krijg je er meteen bij, zonder gedoe of wachttijden.

Wil je meer dan het standaardvoordeel? Dan kun je het CMMediKo Plan overwegen. Houd er alleen rekening mee dat er voor dit uitgebreidere pakket een wachttijd geldt van meestal 12 maanden voor tandheelkundige behandelingen.

Man is blij met zijn Christelijke Mutualiteit tandverzekering.

Wat kost een tandverzekering bij de CM?

Een tandverzekering bij CM, dat klinkt als muziek in de oren. Vooral als je bedenkt wat een verrassing de tandartsrekening soms kan zijn.

Bij CM betaal je als lid een maandelijkse bijdrage, en daarmee krijg je direct toegang tot het tandvoordeel. Voor volwassenen is dat bedrag rond de € 8,25 per maand.

Maar wat als je nog meer dekking wilt? Dan is er het CM MediKo Plan. Afhankelijk van je leeftijd en het pakket dat je kiest, kan de premie variëren, maar het zorgt voor een breder vangnet voor jouw tandzorg.

CM Tandvoordeel

Met het CM tandvoordeel zit je alvast goed voor de basiszorg van je gebit. Het mooie hiervan is dat het gewoon onderdeel is van je lidmaatschap bij CM. Geen extra kosten, gewoon directe voordelen.

Of je nu een controlebezoek brengt aan de tandarts of een gaatje laat vullen, het tandvoordeel zorgt ervoor dat je een deel van de kosten terugkrijgt. En dat zonder wachttijd!

CM MediKo Plan Tandverzekering

Voor wie net dat beetje extra zekerheid wil, is er het CM MediKo Plan. Het biedt naast de standaard tandzorg ook voordelen voor orthodontie, tandprothesen en zelfs voor bepaalde specialistische zorg.

Afhankelijk van je leeftijd betaal je een maandelijkse premie. Let wel op, voor het MediKo Plan geldt een wachttijd, dus het is slim om dit zo snel mogelijk te regelen.

Geef je tanden de zorg die ze verdienen
Waarom CM de beste keuze is voor jou.
arrow Vergelijk jouw opties

Waarom kiezen voor een CM verzekering?

Een verzekering bij CM, oftewel de Christelijke Mutualiteit, biedt je niet alleen financiële zekerheid voor tandheelkundige zorg, maar ook een scala aan voordelen die je nergens anders vindt.

Het CM tandvoordeel is echt iets bijzonders onder de voordelen van CM. Stel je voor, je bent lid en plotseling krijg je een extra steuntje in de rug voor die tandartsbezoekjes die net buiten de normale dekking vallen.

We hebben het over extra hulp bij orthodontie, misschien voor jezelf of je kind, en zelfs als het tijd is voor tandprothesen – of die nu vastzitten of dat je ze eruit kunt halen. Dat is het soort zekerheid waar je op kunt bouwen.

Met het CM MediKo Plan ga je nog een stapje verder. Het is alsof je een extra veiligheidsnet hebt, speciaal ontworpen voor al die tandzorg en andere medische kosten die je basisziekteverzekering misschien niet helemaal dekt.

Dus, of je nu een tandheelkundige behandeling nodig hebt, je beugel moet laten aanpassen of aan een nieuwe bril toe bent, het CM MediKo Plan staat klaar om je te ondersteunen.

Wat ook meespeelt in de keuze voor CM, is de transparantie in de voorwaarden en de duidelijke informatie over wachttijden en dekkingen.

Je weet vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Bovendien is CM toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of medische voorgeschiedenis.

CM tandverzekering aanvragen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaalt CM terug voor implantaten?

+
Implantaten, dat zijn die dingen waar je waarschijnlijk liever niet aan denkt, tot je ze nodig hebt. En als dat moment daar is, wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent met je verzekering. Bij CM krijg je een tegemoetkoming voor implantaten als onderdeel van het tandvoordeel.

Dit betekent dat je een deel van de kosten terugbetaald kunt krijgen, afhankelijk van je specifieke plan en de voorwaarden. De sleutel hier is ‘een deel van de kosten’, dus verwacht niet dat alles gedekt is. Het exacte bedrag kan variëren, dus het is slim om dit vooraf goed uit te zoeken.

Hoeveel krijg ik terug van CM voor de tandarts?

+
Reguliere bezoekjes aan de tandarts, dat zijn de momenten waarop je blij bent dat je een tandverzekering hebt. CM biedt een terugbetaling voor preventieve tandzorg, zoals controles en tandsteen verwijderen, als onderdeel van je lidmaatschap.

Dit betekent dat je niet elke keer je portemonnee hoeft te trekken als je voor je halfjaarlijkse controle gaat. Nogmaals, het gaat hier om een gedeeltelijke terugbetaling, dus het is goed om te weten wat de voorwaarden zijn en hoeveel je precies terugkrijgt. Het tandvoordeel van CM is hierbij jouw vriend, die ervoor zorgt dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Verzeker je tanden en ontvang info op maat

Weet je niet zeker welke dekking het beste bij jouw situatie past? Geen zorgen. Vraag vandaag nog offertes aan en ontvang informatie die op jouw persoonlijke behoeften is afgestemd.

Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte tandverzekering, zodat jij je kunt blijven focussen op wat echt belangrijk is – met een zorgeloze glimlach door het leven gaan.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Hoeveel leden van uw gezin wilt u verzekeren?
2*. De verzekeraar moet vooral… :
3*. Heeft u al een zorgverzekering?
4*. Bent u ook op zoek naar een ziekenfonds?
5*. Wanneer wilt u een tandverzekering afsluiten?
6. Aanvullende informatie
7. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Overzicht mutualiteiten

Terugbetalingen mutualiteiten vergelijken.

Tandverzekering Solidaris
Ontdek alles over de tandverzekering van Solidaris, van wachttijden en voorwaarden tot de prijs.

Man is aan het lachen.

DKV tandverzekering
Ontdek alles over de DKV tandverzekering, inclusief voorwaarden, prijzen, en of er een wachttijd is.

Helan tandverzekering

Helan tandverzekering
Verken de vernieuwde Helan tandverzekering, Dentalia Up, die Dentalia Plus vervangt. Ontdek de voorwaarden, dekking en meer.